De ERGP acht voorafgaandelijke input van de sector heel belangrijk voordat het ERGP-werkprogramma 2022 wordt opgesteld. Het ERGP-werkprogramma 2022 zal gebaseerd zijn op de ERGP-middellangetermijnstrategie (MTS of medium term strategy). Bij het opstellen van het ERGP-werkplan 2022 zal rekening gehouden worden met de ontwikkelingen van de postsector en de veranderingen in de behoeften van de consument die in het bijzonder te wijten zijn aan de elektronische substitutie en e-commerce.

Deadline: stuur uw input naar GROW-ERGP@ec.europa.eu en ergp2022@cnmc.es tegen 15 maart 2021.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven