Verboden apparatuur

Stoorzenders (jammers)

Deze producten worden ook soms als volgt aangeduid: blockers, signaalschilden, isolators, toestellen voor persoonlijke privacy (PPD of personal privacy devices). Dit type van toestellen wordt speciaal ontworpen om storingen te veroorzaken.

Het invoeren, commercialiseren, bezitten, houden of gebruiken ervan is verboden in België, evenals het aanbieden ervan op de markt van de Europese Unie.

Detectoren van snelheidsradars & TETRA-detectoren

Detectoren van snelheidsradars alsook TETRA-detectoren zijn ontvangers van radiosignalen. 

Het is verboden in België om snelheidsradars- en TETRA-detectoren te gebruiken, te houden, te bezitten, in te voeren, te verlopen en zelfs om er reclame voor te maken.

Particuliere apparatuur

Radioscanners (ontvangers)

U mag een scanner of een ontvanger kopen en houden maar u mag alleen luisteren naar de frequenties waarvoor u de toestemming hebt gekregen van de eigenaar of die vrij kunnen worden beluisterd.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven